PALVELUT

Telakoinnit ja kausisäilytys

Meidän kauttamme telakoinnit onnistuvat aina helposti ja vaivatta, olipa veneesi minkälainen tai missä tahansa.

Käytössämme on oma laituri, jota voi käyttää veneen luovutukseen tai huoltoon. Aina halutessasi noudamme veneesi sovitusta paikasta. 

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai tulla käymään toimipisteellämme (Ruukinkatu 12, 48100 KOTKA), niin sovitaan yksityiskohdista!

Tarjoamme reilusti säilytystilaa kylmä- sekä lämminhalleissa isoille ja pienille veneille. Toimipisteemme sijaitsee Kotkassa keskeisellä paikalla, jonne on helppo saapua.

Hinta syntyy aina räätälöidysti, sillä esimerkiksi veneen mitat määrittävät säilytyksen hintaa.

Huollot ja moottorimyynti

Huollamme kaikkea mikä liittyy veneilyyn. Olemme valtuutettu Mercury, Honda, Yanmar, Perkins, Evinrude & Johnson huolto, eli takuusi säilyy ja saat huoletonta palvelua meillä käydessä, eikä sitä edes hinnassa huomaa.

Huollamme kuitenkin kaikki tarvittavat merkit, sekä tilaamme tarvittavat varaosat nopeilla aikatauluilla.

Ja kun uuden moottorin hankinta on ajankohtaista, voit kääntyä puoleemme ja katsotaan yhdessä veneellesi sopiva vaihtoehto laatumerkkiemme joukosta.

Myös takuukorjaukset meiltä!

Varaosat

Yleisimmät huoltotarvikkeet ja varaosat löytyvät suoraan hyllystä lähes aina.

Varastomme on kattava monille eri merkeille. Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisellä hinnalla laadukkaita tuotteita.

Jos tilanne sen vaatii, voimme myös tilata puolestanne varaosia, moottoreita, vaihteistoja ja paljon muuta nopealla aikataululla!

Pyrimme siihen, että tulevaisuudessa teitä palvelee myös kattava varaosaverkkokauppamme. 

Asennukset

Asennuksia teemme joka lähtöön, oli kyseessä uusi moottori, valonheitin tai vaikka kaikuluotain.

Meidän kauttamme pääset myös vaivattomampaan veneilyn tunnelmaan hieman teknisempienkin laitteiden parissa.

Oletko koskaan miettinyt, että olisipa veneen parkkeeraus laituriin helpompaa, jos vaikka pystyisi seisomaan laiturilla tai kannella, kun ajan veneeni parkkiin? Kaikissa isommissa veneissä on hurjan suuri katvealue laituria lähestyttäessä, jonka takia parkkeeraus voi olla haastavaa.

Tuomme pohjoismaihin YACHT CONTROLLER-laitteita, joka on johtava apulaitteiden valmistaja suoraan Italiasta. Kyseisellä laitteella voit ajaa venettä kauko-ohjatusti vaikka suoraan laiturilta käsin.

Voit luottaa asiantuntemukseemme laitteiston kanssa aina myynnistä käyttöönottoon ja opastukseen saakka.  Tunnemme laitteet, joita myymme ja siksi uskallamme seistä niiden takana.

Yach Controller on rakennettu laadukkaista tehdastason komponenteista, joka tekee siitä kilpailijaa huomattavasti luotettavamman vaihtoehdon. 

Laituripaikat Kantasatamassa

Laituripaikkoja keskeisellä paikalla Kotkan Kantasatamassa, aivan
Merimuseo Vellamon ja Satama Areenan välittömässä läheisyydessä.

Neljä täysin uutta, vuonna 2023 asennettua laituria, joille kulku lukittujen porttien kautta.
Laitureilla on saatavilla vesi ja sähkö.

F.A.Q.

YLEISIMMIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kun hinta koostuu usein varaosista ja työtunneista, on vaikeaa kertoa suoraan puhelimessa tai tiskillä, mitä esimerkiksi huolto maksaa. Vian diagnoosia ei pysty aina sanomaan näkemättä potilasta ja tästä syystä suosimme tarjouspyyntöjen lähettämistä. 

Sivuiltamme löydät lomakkeen, jonka lähetettyäsi saat tarjouksen nopeasti takaisin. 

Yksittäiset varaosat on tietysti hinnoiteltu jo ja niitä voi tiedustella paikan päällä, puhelimitse ja varaosatiedustelulomakkeen avulla.

Säilytyskustannukset määräytyvät veneen koon mukaan, eli kun teet tarjouspyyntöä on tärkeää, että mainitset veneen merkin ja mallin tai mitat.

Jos on jouduttu tilaamaan osia tai tarvikkeita, joita ei löydy suoraan hyllystämme, voimme tilata osia nopeallakin aikataululla.

 Valitettavasti nopeat kuljetukset tuovat enemmän rahtikuluja, mutta parhaimmillaan tavarat saapuvat tällöin päivässä.

Normaali tilausaika on 3-10 arkipäivää, riippuen toimittajasta.

Voit tuoda veneesi pihaan koska tahansa, otamme veneitä vastaan aina kun olemme paikan päällä. Vastaavasti voit ajaa veneesi laituriimme aina kun tilaa löytyy, käymme tällöin nostamassa sen heti, kun saamme avaimet itsellemme.

Operoimme pääsääntösesti arkisin 8:00-16:00, mutta poikkeuksiakin tehdään.

Heti kun avaimet on meillä tai olette itse valmiita. Nostamme useimmiten samana päivänä veneesi, kun olemme saaneet avaimet tai yhteydenoton. 

Päivän varoitusajalla nostot onnistuu sulavasti, näin olemme varmoja, että aikataulut pitävät ja tarvittaessa trailerimme ovat vapaana.