Säilytys

Telakoinnit ja säilytykset

Veneen talvisäilytys Kotkassa


Me suoritamme puolestanne nostot, kuljetukset, pesut ja säilytykset tarpeen vaatiessa. Tarjoamme myös nosto & pukitus apua vaikka asiakkaan omalle pihalle, jos tarve on.

Käytössämme on oma pitkä laituri, johon voi jättää veneensä säilytystä tai nostoa varten. Kannattaa aina silti ottaa ensin yhteyttä, jotta voimme sopia palveluista ja avainten luovutuksista etukäteen. 

Voit myös tuoda veneesi suoraan pihaan ja jättää avaimet meille niin hoidamme kaiken muun. 

Huolehdimme aina asianmukaisesta hoidosta ennen talvitelakointia. Pakkassuojaukset, makeaveden ajot sekä polttoaineiden stabiloinnit ovat tärkeitä talven varalle.

Jokaiselle löytyy oma ratkaisunsa ja räätälöity hinta.

Säilytyksen aikana

Säilytyksen aikana on hyvä suorittaa huollot, pesut ja vahaukset pois alta. Näin pystyt aloittamaan uuden veneilykauden jo ensimmäisten joukossa ja se ei ole maksanut teille yhtään vaivaa. Pidämme huolen, että veneesi on täydellisessä kunnossa heti kun vesille on taas asiaa.

Meillä on pitkä kokemus veneiden lisävarusteluista ja elektroniikka asennuksista, olemmehan myös Yacht Controllerin jälleenmyyjä.

Pystymme suunnittelemaan ja suosittelemaan erilaisia ratkaisuja veneeseesi tarpeidesi mukaan. Suoritamme myös korjauksia, jos veneessäsi on joskus joku tehnyt tee-se-itse virityksiä. 

Aina sähköisistä ohjainlaitteista  merkkivaloihin, asennamme ja korjaamme kaiken.