Lisätietoja huolloista

Teemme veneesi moottorin tai generaattorin huollon joko telakoinnin yhteydessä, talvisäilytyksen aikana tai vaikka kauden aikana omassa huoltolaiturissamme. 

Huoltoautomme ja -veneemme mahdollistavat palvelun myös omassa kotisatamassasi, mökkirannassasi tai saaressakin. Asiakkaanamme sinä päätät missä laajuudessa työt tehdään, mutta lähdemme siitä, että huollot tehdään valmistajan ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Aina tämä ei kuitenkaan kokonaisuutena ole järkevää, jolloin huolto-ohjelmaa voidaan toki muokata tarpeiden mukaan. Käytämme huolloissa alkuperäisosia tai mahdollisuuksien mukaan laadukkaita tarvikeosia valintasi mukaan. Huolloissa käyttämämme Mobil-voiteluaineet ja muut nesteet täyttävät tai ylittävät valmistajien niille asettamat vaatimukset. 

Takuutyöt suoritamme omien merkkiemme osalta itse, mutta voit asioida kanssamme olipa merkkisi mikä hyvänsä. Tällöin me huolehdimme veneen siirroista, vian asianmukaisesta korjauksesta valtuutetun edustajan toimesta sekä muista käytännön järjestelyistä.

Huollamme veneesi mielellään kokonaisuudessaan, sisältäen kaiken nostoista seuraavan kauden vahauksiin. Tarpeen vaatiessa voit tuoda myös veneesi pelkästään pesuun, maalaukseen, moottorihuoltoon, makeavesihuuhteluun tai mikä ikinä teille parhaiten sopii. 

Pyrimme työtä suorittaessa perehtymään hyvin veneeseesi, jotta pystymme suosittelemaan mahdollisia jatkotoimenpiteitä tai korjauksia. Esimerkkinä: jos olet ihmetellyt miksi veneestäsi tuntuu puhti loppuvan kesken, solmut vähenevät ja ei tunnu nousevan oikein liukuunkaan enää; saatat helposti epäillä moottorin ikää ja kuntoa jo.. Todellisuudessa se voi olla vain ns. näkkiä veneen pohjassa joka tulee esiin jo venettä nostaessa. Tällaisen ongelman korjaaaminen käy todella nopeasti.

Tällöin säästät selvästi rahaa ja aikaa, sekä kautesi hyvässä lykyssä pääsee jatkumaan hetimiten.

Käytössämme on kattava skaala erikoistyökaluja ja laitteita, joilla pystymme tehdä laadukkaasti valmistajan vaatimuksien mukaan korjauksia sekä huoltotoimenpiteitä. 

Oli veneesi runko haljennut tai kaasari likainen, meillä sen hoito luonnistuu käden käänteessä. Emme halua, että asiakkaamme joutuu juoksemaan ns. luukulta luukulle, vaan pyrimme kaiken hoitamaan itse. Emme ole myöskään liian itsekkäitä, vaan tilanteen tullen pystymme myöntämään, kun emme pysty hoitamaan joitain asioita itse. Tällöin pystymme turvautumaan laajaan verkostoomme, jolloin apua on silti tarjolla. 

Pyrimme tekemään kaiken asiakkaille mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi.

Tarjoamamme tuotteet

Moottorit. Valikoimastamme löytyy sopiva moottori lähes joka käyttöön, olipa veneesi purjevene, fiskari, sisäperäkoneella varustettu huvivene, työvene, kalastusalus tai vaikkapa mökkimatkan yhteysvene. Kysy meiltä ratkaisua veneesi uudeksi voimanlähteeksi, päämiehiämme ovat maailman johtavat venemoottoritoimittajat. Välitämme myös käytettyjä venemoottoreita, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi niin etsitään sinulle sopiva kone!

Moottorien huolto- ja varaosat. Myymälästämme löydät yleisimpien perä-, sisäperä- ja sisämoottorien huolto-osat suoraan hyllystä sekä laadukkaat Yanmar- ja Quicksilver-voiteluaineet. Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa varaosien toimituksen nopeasti, myös harvinaisempiin venemoottorimerkkeihin ja antaa usein myös mahdollisuuden vertailla hintoja eri toimittajien kesken.

Venevarusteet. Valikoimissamme ovat venesähkölaitteet, lämmittimet ja vene-elektroniikka alan johtavilta valmistajilta. Vuosien kokemuksella etsimme veneeseesi parhaiten soveltuvan ratkaisun ja mielellämme hoidamme kokonaisuuden kuntoon asennusta sekä käyttökoulutusta myöten. Luotamme vain alan parhaisiin merkkeihin, jotta voimme varmistaa sinulle mahdollisimman huolettoman veneilykauden. Valikoimiimme kuuluu myös viihde-elektroniikkaa, hälyttimiä, hätäpaikantimia, satelliittipuhelimia sekä paljon muuta.

Tarvikkeet. Meiltä on turha etsiä purjehduskenkiä, samppanjalaseja tai vesileluja, pyrimme keskittymään oleelliseen. Jos tarpeesi sen sijaan on keulapotkuri, ankkurivinssi, uimaportaat, wc-istuin tai muuta tarpeellista, tule ihmeessä käymään. Ja mikä parasta, kehitämme valikoimaamme ensisijaisesti juuri asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella.