PALVELUT

Veneiden korjaukset ja pintakäsittelytyöt. Teemme veneiden lasikuitukorjaukset ja pintakäsittelytyöt ammattitaidolla ja luotettavasti. Olipa kyseessä kiusallisen näköinen kolhu tai isompikin reikä, ammattilaisin ottein pinnasta saadaan uutta vastaava. Usein kysyttyjä töitä ovat mm. pohjan hionta- ja primerointityöt. 

Trailerivuokraus. Jos haluat tuoda veneesi trailerilla huoltoon, meiltä saat sellaisen lainaan. Jarruton, kokonaispainoltaan 750 kg traileri pienemmille veneille ja vesijeteille sekä jarrullinen max. 1800 kg traileri isommalle kalustolle. 

Huollon sijaisvene. Extra Marinen sijaisvene tarjoaa helpotusta, jos oma veneesi on poissa pelistä juuri viikonlopun alla tai muuten keskellä parasta veneilykesää. Kyseessä on perämoottorilla varustettu tilava HT-vene, jolla kuljetat niin lomailijat kuin tavaratkin saareen.

Huoltoautot. Aina ei ole mahdollisuutta tai järkeä kuljettaa venettä korjaamolle, joten viedään korjaamo veneen luo. Mm. generaattorilla ja kattavalla työkaluvalikoimalla varustettu huoltoautomme pääsee veneesi luo tarvittaessa nopeasti ja voi olla, että veneesi on menossa taas alta aikayksikön. 

Päivystys. Ongelmat eivät aina iske virka-aikaan. Sesonkiaikana vastaamme puhelimiin myös iltaisin ja viikonloppuisin, vaikkemme ”konttorilla” olisikaan. Apu voi olla lähempänä kuin arvasitkaan.