Etusivu   Telakointi   Huolto   Tuotteet   Palvelut   Yhteystiedot

Extra Marine

Tuotteet

Merimoottorit. Valikoimastamme löytyy sopiva moottori lähes joka käyttöön, olipa veneesi purjevene, fiskari, sisäperäkoneella varustettu huvivene, työvene, kalastusalus tai vaikkapa mökkimatkan yhteysvene. Kysy meiltä ratkaisua veneesi uudeksi voimanlähteeksi, päämiehiämme ovat maailman johtavat venemoottoritoimittajat. Välitämme myös käytettyjä venemoottoreita, ota yhteyttä ja kerro tarpeesi niin etsitään sinulle sopiva kone!

Moottorien huolto- ja varaosat. Myymälästämme löydät yleisimpien perä-, sisäperä- ja sisämoottorien huolto-osat suoraan hyllystä sekä laadukkaat Yanmar- ja Quicksilver-voiteluaineet. Laaja kumppaniverkostomme mahdollistaa varaosien toimituksen nopeasti, myös harvinaisempiin venemoottorimerkkeihin ja antaa usein myös mahdollisuuden vertailla hintoja eri toimittajien kesken.

Venevarusteet. Valikoimissamme ovat venesähkölaitteet, lämmittimet ja vene-elektroniikka alan johtavilta valmistajilta. Vuosien kokemuksella etsimme veneeseesi parhaiten soveltuvan ratkaisun ja mielellämme hoidamme kokonaisuuden kuntoon asennusta sekä käyttökoulutusta myöten. Luotamme vain alan parhaisiin merkkeihin, jotta voimme varmistaa sinulle mahdollisimman huolettoman veneilykauden. Valikoimiimme kuuluu myös viihde-elektroniikkaa, hälyttimiä, hätäpaikantimia, satelliittipuhelimia sekä paljon muuta.

Tarvikkeet. Meiltä on turha etsiä purjehduskenkiä, samppanjalaseja tai vesileluja, pyrimme keskittymään oleelliseen. Jos tarpeesi sen sijaan on keulapotkuri, ankkurivinssi, uimaportaat, wc-istuin tai muuta tarpeellista, tule ihmeessä käymään. Ja mikä parasta, kehitämme valikoimaamme ensisijaisesti juuri asiakkailtamme saamamme palautteen perusteella.