Etusivu   Telakointi   Huolto   Tuotteet   Palvelut   Yhteystiedot

Extra Marine

Telakointi

Telakoimme veneesi ja järjestämme talvisäilytyksen. Monipuolisen telakointi- ja nostokaluston ansiosta voimme nostaa ja kuljettaa veneesi talvisäilöön olipa kyseessä trailerivene tai monen kymmenen tonnin huvijahti.

Tarjoamme telakoinnin usein palvelupakettina, jolloin palveluumme kuuluu veneen nosto (ja lasku keväällä), pohjan pesu, moottorin sekä esim. wc- ja makeavesijärjestelmien pakkassuojaus sekä siirto talvisäilytykseen. Talvisäilytysasiakkaillemme voimme tarjota myös laajempaa kokonaisuutta, johon kuuluu mm. akkujen tarkastus, huolto ja säännöllinen lataus sekä veneen kevyt kuntokartoitus, raportointi havaituista puutteista ja huoltotarjous puutteiden korjauksesta.

Veneen talvitelakoinnin yhteydessä on usein järkevää suorittaa myös moottorihuolto. Olipa veneesi moottori mitä merkkiä tahansa, teemme huollon tai järjestämme paikalle ko.merkin edustajan tarvittaessa. Veneen omistajana sinun ei tarvitse soitella ympäriinsä etsiäksesi tekijöitä sieltä sun täältä. Jätät vain puhelinnumerosi ja veneesi avaimet syksyllä meille, saat veneesi keväällä takaisin - valmiina ajoon.