Etusivu   Telakointi   Huolto   Tuotteet   Palvelut   Yhteystiedot

Extra Marine

Moottorihuolto

Teemme veneesi moottorin tai generaattorin huollon joko telakoinnin yhteydessä, talvisäilytyksen aikana tai vaikkapa kauden aikana omassa huoltolaiturissamme. Huoltoautomme ja -veneemme mahdollistavat palvelun myös omassa kotisatamassasi tai mökkirannassasi, saaressakin.

Asiakkaanamme sinä päätät missä laajuudessa työt tehdään, mutta lähdemme siitä että huollot tehdään valmistajan ohjeiden ja suositusten mukaisesti. Aina tämä ei kuitenkaan kokonaisuutena ole järkevää, jolloin huolto-ohjelmaa voidaan toki muokata tarpeiden mukaan.

Käytämme huolloissa alkuperäisosia tai mahdollisuuksien mukaan laadukkaita tarvikeosia valintasi mukaan. Huolloissa käyttämämme Mobil-voiteluaineet ja muut nesteet täyttävät tai ylittävät valmistajien niille asettamat vaatimukset.

Takuutyöt suoritamme omien merkkiemme osalta itse, mutta voit asioida kanssamme olipa merkkisi mikä hyvänsä. Tällöin me huolehdimme veneen siirroista, vian asianmukaisesta korjauksesta valtuutetun edustajan toimesta sekä muista käytännön järjestelyistä. Sinä voit jatkaa kesääsi esimerkiksi sijaisveneellämme.